• Dynema XL Yoke

    3.000,00kn
    Yoke, vježba koju većina ljudi zna kao disciplinu na strongman natjecanjima postaje sve više popularna i viđena u teretanama. Zbog benifita koje pruža sama vježba, razvoja snage, izdržljivosti i kondicije izvode je sportaši koji se bave ostalim sportovima. Kada smo razvijali naš Dynema xl Yoke trudili smo se dati mu više funkcija od samoga nošenja, tako da u kombinaciji sa nosačima šipke ovaj Yoke može zamijeniti i kavez za vježbanje. Izrađen je od masivnih profila i zaštićen zapečenim prahom otpornim na grebanje i uv zrake što mu daje veliku izdržljivost. Sami možete odabrati boju sprave.
  • Farmers walk disciplina kojom razvijamo snagu, izdržljivost i kondiciju. Vježba koja će aktivirati cijelo tijelo, ojačati hvat i utjecati na napredak kod izvođenja ostalih vježbi. Naši farmes walk napravljen je kako bi ga nosili snagatori i rekreativci, hvatište od 34cm odlično pristaje u ruku, a sami možete odabrati da li će površinski biti knurlano ili glatko. Površina je zaštićena plastifikatom i otporna od grebanja.
  • Dynema Power Rack idealno je rješenje za homegymove. Ovaj kavez ima mogućnost nadogradnje sa mnogim dodacima te tako postati osnovna sprava u gymu. Izrađen je od masivnih profila sa razmakom rupa od 6 cm te je tako prilagođen svima. Zaštićen je plastifikatom te tako otporan na grebanje. Nosači šipke na kavezu obloženi su materijalom koji neće oštetiti šipke. Visina kaveza je 2200mm širina 1220mm a samu dubinu kaveza izrađujemo prema želji svakog kupca. Sami možete birati boju kaveza.
  • Dynema stalci za vježbanje popularno su rješenje za vježbanje kod kuće ili kod Crossfit treninga. Kod izrade naših stalaka veliku smo pozornost stavili na stabilnost tako da oni pružaju veliku sigurnost kod vježbanja. Postavljanjem rupa po cijeloj visini stalka na svakih 6cm dali smo mogućnost za izvođenje raznih vježbi. Demontaža stalka je laka pa se tako lako spremaju za vrijeme kad se ne koriste. Zaštićeni su plastifikatom i dolaze u boji po izboru.
  • Dynema wall rack rješenje je problema u svakoj teretani koja želi uštediti prostor. Ovaj kavez se lako sklapa i tako zauzima jako malo prostora a kad je postavljen pruža mogućnosti korištenja dodataka kao i svi ostali kavezi u asortimanu. Sam kavez veoma je masivan sa razmakom rupa od 6cm. Širina kaveza je 1220mm visina 2200mm. Sami možete odabrati boju.
  • Klupica za hiperekstenziju često susrećemo u gymu, vrlo je popularna vježba kojom jačamo lumbalni dio leđa zbog jednostavnosti izvođenja. Naša klupa izrađena je da pruži povjerenje i stabilnost svakom vježbaču, zbog pažljivo odabranih materijala sam naslon veoma je udoban i kod izvođenja same vježbe i sa većim težinama. Sami možete odabrati boje sprave.
  • Klupa izrađena od masivnih profila, vrlo čvrsta, napravljena da podnese sve napore kod profesionalnog pa tako i rekreativnog vježbanja. Klupa dužine 120cm, širine 30cm. Obložena je tvrdim regeneratom a tapecirana materijalom otpornim na znoj, sama podloga joj daje veliku udobnost, a ne utječe na stabilnost kod vježbanja. Sami možete odabrati boju klupice.